Unieke sieraden

Dawn Design staat bekend om haar unieke sieraden van glas. Alle glassieraden die Dawn Design maakt zijn handgemaakt en een "One of". Van elke steen is dus ook maximaal één exemplaar te bestellen. De stenen van Dawn Design hebben elk hun eigen uitstraling. Er is voor iedereen een steen die bij hem/haar past.

Unieke sieraden van glas

De sieraden van Dawn Design zijn gemaakt van dichroïc glas. Dit is een speciaal soort glas dat verschillende kleuren bevat. Verschillende sieraden van hetzelfde soort glas kunnen hele andere effecten geven.
Elk sieraad wordt met veel aandacht met de hand gemaakt. Soms kunnen de sieraden op het eerste gezicht wel wat van elkaar weg hebben, maar zullen in dat geval de accenten/details van elkaar verschillen.

Handgemaakte unieke sieraden op maat

Als u op de website heeft gekeken en geen leuke kleur heeft kunnen vinden of een andere wens heeft kunt u altijd contact opnemen met Dawn Design. U kunt contact opnemen via de mail of door te bellen naar 06 244 233 77. Mocht de telefoon niet opgenomen worden dan wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Op deze manier kunt u uw wensen doorgeven en dan kunnen wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

 

© 2014 - 2018 Dawn Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie